Huwelijk door profetie of openbaring

Onlangs stelde een zuster me de volgende vraag: "Een man van God heeft me doen inzien dat hij degene is die God voor mij koos." Moet ik met hem trouwen? vooral in charismatische of pinksterkringen. "God vertelde me dat het is u die mijn vrouw zal worden" "De Heer openbaarde mij dat ik de vrouw van Pastor" "Ik had een droom waarin ik zag dat je mijn man .

Het belang van Vision - Deel 2

Deze video is de tweede van de les van Myles Munroe die ik heb ondernomen om te vertalen naar het belang van de visie. Deze les werd gegeven op een herdenking voor mannen georganiseerd door TD Jakes een paar jaar geleden. Zeer de moeite waard! LUISTEREN! Andere video's in deze serie om te bekijken: The Belang of Vision (Deel 1) The Belang of Vision (Part 3): Discovering Your Call, The Vision for Your Life.

Vrouw, bescherm je schat ...

Sommige vrouwen zijn in staat om verbazingwekkende dingen soms, voor een man om hun lichaam, hun gezondheid, hun waarden, hun toekomst, hun kinderen, hun relatie met de Heer en zelfs hun eeuwigheid met God voor een man te offeren !! ! Het is heel serieus! En dat wordt afgoderij genoemd!

William Djamen - Je hart is kostbaar ...

Deze foto die ik ongeveer twee jaar geleden maakte, spreekt me vandaag nog steeds aan. Ze vertelt me ​​over het belang van zichzelf beschermen, het kostbare veilig houden. Deze mooie schoenen doen me denken aan harten. De Bijbel zegt om je hart meer dan al het andere in het leven te houden, omdat daaruit de bronnen van het leven voortkomen.

Een echtgeno (o) t (e) kiezen: een beslissing die de koers van een bestemming kan verstoren

Het kiezen van een echtgenoot of echtgenote is een banale beslissing, maar wel een beslissing die de hele koers van een bestemming kan verstoren. Vanmorgen denk ik heel sterk aan een buurman die door haar man met haar twee kinderen was afgeslacht. Na 7 jaar van moeilijk samenwonen, ruzie en een vastgelopen dialoog, vertelde ze hem dat ze een einde aan hun relatie zou maken.

Trouw met een partner, geen kind!

Twee mensen die een bedrijf willen samen beginnen om elkaar te zien als gelijkwaardige partners: elk van hen zal een aanzienlijke investering van de andere partner voor de goede werking en zakelijk succes te wachten. Ze zullen zeker niet hetzelfde soort werk doen; ze zullen niet noodzakelijkerwijs dezelfde gevoelens op hetzelfde moment voelen; en ze zullen niet altijd dezelfde mening hebben, maar elk van hen zal van de ander een oprechte investering in de onderneming verwachten.

Heb onderscheidingsvermogen in daten

Een vrouw schreef me om hulp met betrekking tot haar situatie. Ik wilde graag een kort fragment van haar e-mail (anoniem) delen en enkele van de door haar opgeworpen problemen publiekelijk behandelen, omdat dit situaties zijn die ik regelmatig tegenkom. Vraag van de lezer: Sinds ik de vader van mijn dochter heb ontmoet (we zijn niet getrouwd), is onze relatie altijd op en top geweest: scheidingen ... tijden.